Volg ons op Facebook Twitter Google+ Strava

Adverteren bij Doefiets

Bekijk de uitgebreide advertentiemogelijkheden van Doefiets.nl

Een nieuwe generatie fietsers staat te rammelen aan de poort. Jonge mensen die fietsen voor het goede doel, voor zichzelf, maar allemaal om een persoonlijk doel te behalen. Dat zijn de mensen die Doefiets weet te bereiken zonder de "klassieke" fietser van zich te vervreemden. Doefiets doet dat met eerlijke informatie over verantwoord trainen, gezonde voeding, en een kritische, inhoudelijke blik op nieuwe technieken en producten. Doefiets is voor de fietser die serieus wil fietsen en daarvan wil genieten. Doefiets is nu al een goed bezochte site en heeft grote ambities.

doelgroepen

Doefiets richt zich op basis van onderzoek op de volgende drie klantsegmenten:

De "nieuwe" recreatieve fietser: Jong, met een brede interesse qua fietsen. Niet alleen wielrennen en mountainbike, maar ook fixed gear, freestyle en downhill trekken zijn aandacht. Kan lezen en schrijven met social media, en is maatschappelijk betrokken. Doefiets is voor hem de bron van nuttige informatie en de plek om zijn resultaten en meningen te delen.

De sporter: Racefietser, veldrijder, baanwielrenner of mountainbiker, de sporter laat zich niks wijs maken. De sporter weet zijn weg online goed te vinden, Doefiets is daarin de basis voor het opstellen van een goed trainingsschema en voor onpartijdige informatie over voeding, training en materiaal.

De "klassieke" recreatieve fietser: Aan de buis gekluisterd bij de Tour de France, maar De Neel wordt nog steeds gemist. Dit is de consument die je nog aantreft in een echte fietsenwinkel, maar die ook meer en meer zijn weg weet te vinden naar online.

traffic

 • Ruim 12.000 unieke bezoekers per maand
 • Ruim 60.000 pageviews
 • 40% returning visitors

inhoud en onderwerpen

Op dit moment is Doefiets een blog met daarnaast uitgebreid trainingsadvies. Daar komen in de loop van 2012 nog flink wat bij, zodat Doefiets uiteindelijk bestaat uit:

 • Blog
 • Trainingsadvies
 • Voedingsadvies
 • Webwinkel
 • Sociaal netwerk voor fietsers
 • Informatie over georganiseerde tochten (cyclosportieven)
 • Fietsroutes
 • Informatie over bergbeklimmingen

Minimaal één keer per week komt er nieuwe content online, en de bezoekers zorgen dagelijks voor nieuwe reviews, reacties en status updates. Doefiets is een perfecte mix van redactionele content en user generated content.

advertentiemogelijkheden

cpm ad units

Homepage CPM
300x100 IMU €12,00
620x380 Carousel €45,00
Run of Site  
300x100 IMU €9,00
300x250 IMU €22,00
300x600 IMU €50,00

 

fixed price ads

Advertorial Fixed
Volledige pagina met 2 weken lang een referentie op het blog en op de homepage €150,-
Nieuwsbrief
300x100 IMU €35,-

 

cpc, cpa, cps en affiliation in combinatie met imu of advertorial

Neem contact op met adverteren@doefiets.nl.

in-shop branding en in-shop affiliation

Nog niet beschikbaar.

sponsorovereenkomsten, speciale acties en langetermijnovereenkomsten

Minimaal besteedbaar budget €1.000,-. Neem contact op met  adverteren@doefiets.nl .