Volg ons op Facebook Twitter Google+ Strava

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming

De intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, beelden, geluiden en programmatuur van deze site zijn voorbehouden aan Wielerstal B.V. 

Deze site is bestemd voor persoonlijk niet-commercieel gebruik, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Wielerstal B.V. is het niet toegestaan deze site op enige andere wijze beschikbaar te stellen op een netwerk, te gebruiken, te verveelvoudigen of door te zenden.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Wielerstal B.V., tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Wielerstal B.V. is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

User generated content

De op deze site geplaatste lezerrecensies, reacties en andere user generated content geven uitsluitend de persoonlijke mening weer van de betreffende inzender. Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van deze recensies.

Framing

Het is niet toegestaan deze site te framen.