Volg ons op Facebook Twitter Google+ Strava

Aan al het goede komt een eind

Door Johan Veninga, 10 jaar geleden

Wisten jullie dat ik op dit moment ruim 65 maanden actief ben als weblogger? Bijna 2.000 dagen. In die tijd heb ik 1.640 trainingsuren beschreven, verdeeld over 825 trainingen. Bijna 42.000 kilometer. Dat is de hele aarde rond, en meer. Als je alle tekst kopieert naar Word, kom je aan 619 pagina's met 380.000 woorden en 2,1 miljoen tekens! Het is mooi geweest, aan al het goede komt een eind.

Ik heb besloten om te stoppen met Zitvlees.nl.

Vanaf september begin ik met studeren en ik wil meer tijd overhouden voor mijn gezin. Als ik doorga zoals ik altijd heb gedaan, moet ik concessies doen aan één van beiden en dat wil ik niet. Bovendien staat er een verbouwing op het programma en heb ik mijn fietsenmaker al een half jaar geleden een nieuwe website beloofd. De vrijgekomen tijd zal dus nuttig worden besteed.

De komende 3 maanden ga ik absolute sportrust nemen. Mijn lijf en hoofd hebben dat nodig. In die tijd wil ik met behulp van fysiotherapie mijn bovenlijf weer op sterkte brengen. Vanaf 4 oktober begin ik dan weer met trainen met als doel Egmond-Pier-Egmond en de Egmond Halve Marathon. Stoppen met Zitvlees.nl betekent uiteraard niet dat ik ga stoppen met sporten. Dat wil ik blijven doen tot ik letterlijk omval.

De website www.zitvlees.nl blijft gewoon in de lucht. Misschien krijgt deze op termijn een nieuw jasje. Ik heb nog wel wat ideeën. 

Lieve mensen, bedankt voor de afgelopen 5 1/2 jaar. Jullie hebben me vaak gesteund als het nodig was, via e-mail, reacties op de site of het allermooiste: onderweg. Ik vrees dat ik het enorm ga missen, maar dit is mijn keuze en daarmee zullen jullie het echt moeten doen. 

Bedankt, ik ga jullie missen.
Johan.

Tags

zitvlees