Volg ons op Facebook Twitter Google+ Strava

Weer brokken bij Velomedia

Door Gijs van Dam, 8 jaar geleden

Ik rij al 3 jaar met de jongens van Velomedia mee en ik kan me niet herinneren dat ik voorgaande seizoenen ooit iemand heb zien vallen. Dit seizoen heb ik al twee keer iemand onderuit zien gaan.

Nog geen paar weken geleden moest de ambulance er aan te pas komen om Kees naar het ziekenhuis te brengen. 2 overnachtingen en 2 gebroken ribben verder, werd hij ontslagen uit het ziekenhuis. Zijn seizoen zit er waarschijnlijk op voor 2012. Auw!

Gisteren was de schade gelukkig minder. Marianne, toch niet de minste, want in 2010-2011 nog A-rijder bij de marathonschaatsers, schoot de berm in. Een flinke schaafwond, een gebutste fiets en een kapotte fietsbroek was het resultaat. Gelukkig niks ernstigs.

Wat opvallend was aan beide valpartijen was dat ze gebeurde op het moment dat we rustig aan het peddelen waren. Juist op de momenten dat de aandacht wat verslapt schiet er eentje onderuit, niet op de momenten dat we het snot voor de ogen rijden. Een geluk bij een ongeluk misschien, maar ook een waarschuwing voor wie het horen wil. Blijf altijd geconcentreerd rijden.

Gelukkig konden we gisteren onze tocht vervolgen en kwamen zonder kleerscheuren weer terug bij 't Kalfje.

Tags

velomedia

1 comment

Gravatar of Rene   Rene

vrijdag 11 januari 2013 at 23:29:25

Klopt als een bus,.na ride for the roses op weg naar de auto een flinke smak gemaakt. Gelukkig niks gebroken maar wel flink litteken op elleboog en ego. Was harde les!!


Laat een bericht achter