Volg ons op Facebook Twitter Google+ Strava

Sorry, poes!

Door Gijs van Dam, 6 jaar geleden

Na een late film op vrijdagavond (The Counselor, ik zeg: "doe maar niet") en 1 of 2 biertjes te veel, op zaterdag de benen lekker losfietsen en het bloed wat sneller door die lever persen.

Ik ben nog maar net op gang als ik in Durgerdam een poes aanrijd. Ik had de poes al gezien en hield wat in, maar op het laatste moment springt de poes voor mijn voorwiel. Ik was meer bezig met niet vallen op de kasseien van Durgerdam, dan met kijken hoe ik precies over het beestje heen reed, maar volgens mij rij ik er met mijn voorwiel dwars over.

Poes stoof weg. Ik probeer 'm nog te vinden, maar zonder resultaat. Waarschijnlijk werd er aan mijn oprechte intenties getwijfeld. Dan maar op zoek naar een buurtbewoner. Een oudere man komt net naar buiten om zijn auto te wassen. (Ja ja, het is tenslotte zaterdag) Hij kende de poes, maar wist niet van wie die was. "Maar goed", zegt hij: "hij springt er toch zelf onder!" Daarmee was de kous af.

Daarna heerlijk fietsen. Het weer helpt mee.

IMG_20131130_120844

In Amsterdam Noord nog tevergeefs gezocht naar de nieuwe pont naar Oost, maar ik was wat voorbarig want die vaart pas vanaf maart 2014, dus ik heb de Schellingwouderbrug maar weer opgezocht, opweg naar huis.

Op Strava kun je het hele rondje zien.

Tags

training


Laat een bericht achter