Volg ons op Facebook Twitter Google+ Strava

Elk einde is ook een nieuw begin

Door Gijs van Dam, 9 jaar geleden

Na 1,5 jaar stilte is er opeens weer een teken van leven op zitvlees.nl. Alleen is het iemand anders die achter het toetsenbord heeft plaatsgenomen.

In de 5 jaar dat Johan zijn blogs en trainingsadviezen geschreven heeft, heeft hij een schat aan informatie toevertrouwd aan het internet. Afgelopen December was al die informatie nog goed voor meer dan tien duizend bezoekers! Ik kan alleen maar hopen dat ik het net zo goed ga doen.

Wat blijft er hetzelfde?

Toen ik de site van Johan overnam, moest ik één ding beloven: Het trainingsadvies moest in zijn huidige vorm bewaard blijven, vrij toegankelijk voor iedereen. Wie ben ik om Johan tegen te spreken? Niet alleen het trainingsadvies blijft bewaard, ook het dagboek zal in de archieven bewaard blijven, zodat iedereen kan zien dat Johan niet alleen aardig kan typen maar ook meer dan behoorlijk kan fietsen.

Wat gaat er veranderen?

Ik heb heel veel leuke ideeën die ik nog niet allemaal ga verklappen, maar een paar wil ik toch al aan jullie toevertrouwen.

  • De site krijgt een nieuw jasje
  • Naast de trainingsadviezen kan je ook je eigen trainingsschema opzetten en opslaan onder je eigen account, zodat je je vorderingen kunt bijhouden
  • Last but not leastzal de website ook een webwinkel worden voor spullen die de serieuze fietser echt nodig heeft, maar daarover later meer.

Wanneer gaat dat gebeuren?

Nog voor het nieuwe wielerseizoen van start gaat, zal de nieuwe website te bewonderen zijn. Maar tot die tijd ben ik al heel erg benieuwd naar jullie ideeën. Wat hebben jullie op zitvlees.nl gemist? Schroom niet om het te zeggen, dat waardeer ik zeer. Laat een reactie achter of stuur een e-mail naar gijs@doefiets.nl.

De nieuwsbrief

Als je me helemaal gelukkig wil maken, schrijf je dan nu al in voor de nieuwsbrief. Ik houd je dan op de hoogte van alle vorderingen.

Tags

zitvlees

1 comment

Gravatar of Gramps   Gramps

vrijdag 21 juni 2013 at 14:22:16

Beste Gijs,

Leuk om hier wat kennis op te doen.
Vooral het onderdeel voedsel heeft mijn aandacht.
Ik ben zelf diabeet (type 2) en ben op zoek naar info m.b.t. voedsel in combinatie met fietsen.
Het is echt zoeken naar wat kan en verstandig is.
Heb jij nog tips?

Verder een leuke site,
Groet


Laat een bericht achter